jbmslogo-ts1440919075
incar-partner-2000-x-1200-mm png1
pict1

Täytä vahinkoilmoitus. Osa vahinkoilmoituslomakkeesta pitää täyttää yhdessä onnettomuuden toisen osapuolen kanssa onnettomuuspaikalla. Takasivun vahinkoilmoituksesta täytetään yksin. Kummankin onnettomuuden osapuolen tulee säilyttää itsellään kopio ilmoituksesta. Ottakaa yhteyttä poliisiin mikäli mielestänne siihen on tarvetta. Hyvä vihje on, että autossa olisi kaiken varalta aina valmiina tyhjä vahinkoilmoituslomake.

 Tarvitseeko auto hinausta? Onko auto vahingoittunut niin, ettei sillä voi ajaa tai ajoturvallisuus on heikentynyt? Silloin voit hinauttaa auton meille. Lähetä vahinkoilmoituksesi pikimmiten vakuutusyhtiöllesi niin että vahinko rekisteröidään ja korjaamo voi aloittaa auton kunnostamisen. Pienempiä vahinkoja voi usein ilmoittaa jopa puhelimitse vakuutusyhtiöille tai internetin välityksellä.

Ennenkuin auto voidaan korjata, pitää sille tehdä vahinkotarkastus, joka on niin sanottu “esitarkastus” eli tarkistamme ja valokuvaamme auton vauriot. Sen jälkeen tehdään vahinkoarviointi laskentajärjestelmä Cabasin kautta,  jolloin voidaan arvioida korivaurioiden korjausaikoja. Arvio valokuvineen lähetetään sen jälkeen digitaalisesti vakuutusyhtiölle. Vastauksen tultua suunnitellaan autollesi niin korjaukset, automaalaus sekä kartoitetaan tarvittavat varaosat tai tilattavat osat. Aina ei ole mahdollista tehdä täydellistä vahinkotarkastusta samantien, johtuen siitä onko vauriot näkyvissä vai pitääkö vahingoittuneita osia irroittaa, jotta kaikki vauriot tulisivat esille. Tällaisissa tilanteissa tehdään ensin “karkea laskelma” joka toimii perustana tilattaessa varaosia näkyvästi vaurioituneihin alueisiin. Tällä esitarkastuksella on tärkeä tehtävä myös “pysäköintivahinkojen” sattuessa, sillä vakuutusyhtiön teknikot tarvitsevat meidän valokuviamme vaurioista voidakseen patella onko ne aiheutuneet toisesta ajoneuvosta.
Vahinkotarkastus tehdään yhdessä teidän kanssanne ja sen lasketaan kestävän noin 15-30 minuuttia. Nopeuttaaksesi asiaasi, ilmoitta itse vahingot omalle vakuutusyhtiöllesi.

7866dde5951f3dfc0b95ffc5bb4065b9_470x194
0512d7cfb5bb7ca7e9cfe5047eb36569_470x194

Mitä teet kun olet joutunut onnettomuuteen?

Varaa aika vahinkotarkastukselle

Auton kunnostaminen

pikimmiten vakuutusyhtiöllesi niin että vahinko rekisteröidään ja korjaamo voi aloittaa auton kunnostamisen. Pienempiä vahinkoja voi usein ilmoittaa jopa puhelimitse vakuutusyhtiöille tai internetin välityksellä.